/>

Cykelkort

Køb det her

Bike Friends

Hjælp lige om hjørnet

Ferie med Cykel

Det at opleve den langelandske natur i et lidt langsommere tempo, som på en cykel, giver flere små ”aha” oplevelser, da cyklen giver mulighed for, at komme rundt de fleste steder.

Oplevelsen af de snoede veje rundt om øens hatbakker, forbi de hyggelige huse og årstidernes skiften på mark, i hegn og skov samt muligheden for, at følge det lokale vilde dyreliv på nær hold, giver ro i sjælen og plads til at tankerne kan flyve frit.

Uanset om du er til en hel ferie på cykel, eller til flere korte udflugter, er her masser at se på. Hvis du ikke ønsker at tage cyklen med, er der mulighed for at leje cykler flere steder på øen.

Detaljeret cykelkort
Et godt udgangspunkt for cykelture på Langeland er det blå cykelkort, som kan erhverves forskellige steder, bl.a. på turistkontoret på Torvet i Rudkøbing og i vores webshop. Det er et detaljeret kort, som viser de officielle cykelruter og har også forslag til seks rundture indtegnet, ture på forskellig længde og fordelt over hele øen.

to_paa_cykel_norreballe_nor
bike_tours_fyn

Bike Tours Fyn

Den perfekte familie-rejse på cykel. De trygge og børnevenlige cykelruter på det flade Langeland indbyder til det aktive par eller familien, der søger nærværet og skønne oplevelser sammen.

vagabond_tours

Vagabond Tours

Dagcykelture på Langeland med guide
Hele sommeren kan du komme på cykelture med guide på Langeland. Du får cykel og hjelm – og turlederen leder turen. Vælg mellem forskellige ture.

I perioden fra den 15. juni til den 15. september 2021 er det gratis at bestille bagagetransport på Fyn, Langeland og Ærø. LÆS MERE HER

God planlægning – gør turen god

Husk væske
til turen!

Hotelseng eller åben himmel?

Hvordan vil i gerne sove?

Serveret eller medbragt?

Hvad skal i spise?

+45 62 51 35 05

cykelferie_langeland_foto_visitdenmark

Må vi komme med en ide?

Denmark by Bike

På DenmarkByBike finder du nogle af de bedste cykelture Danmark har at byde på.
Du kan både finde afmærkede ruter og turforslag. De afmærkede ruter er nemme at kende på de blå rutetavler,
som du også finder ude på ruten.

Både ruter og turforslag kan downloades til din gps-modtager, og hvis du har oprettet en profil og hentet Naviki-app’en, kan du synkronisere turen direkte med din smartphone.

Se f.eks.