Dine virksomheds oplysninger

Som medlem af Turist- og Erhvervsforeningen Langeland får du en side på destinationlangeland.dk, der fortæller om din virksomhed.
I den forbindelse har vi brug for nogen oplysninger fra dig. Så udfyld nedenstående og send det til os. Vi opretter vores medlemmer  i den rækkefælge som vi modtager oplysningerne, men du skal være forberedt på lidt ventetid. Det er en helt ny side vi er ved at opbygge og der skal oprettes mange medlemssider.

Husk hvis du har flere “ydelser/produkter”, at få nævnt dem alle. Er du f.eks campingplads og har også cykeludlejning, så skriv om begge dele.

I beskrivelse af din virksomhed, vil vi opfordre til at du undgår at oplysninger om noget der er tidsbegrænset, f.eks åbningstider mm.. Henvis i stedet til din egen hjemmeside eller Facebook for flere oplysninger.

9 + 8 =

Billeder

Vi skal bruge fem billeder der viser din virksomhed.
Vi sørger for at billederne bliver beskåret og behandlet til web.

1 – skal bruges i toppen som på denne side, så tænk på at det skal kunne beskræres herefter.
2-5 bliver vist sammen i en blok, med et stort og tre mindre.

Billederne må du gerne give navne så de viser dit firmanavn. Billedet du vil have i toppen. må du gerne yderligere kalde topbillede. Eksmp. “virksomhedsnavn_topbillede” “virksomhedsnavn_2” “virksomhedsnavn_3” osv.

Billederne sender du til os på www@destinationlangeland.dk

Har du nogen spørgsmål?

Så kontakt os endelig på 62 51 35 05 eller info@destinationlangeland.dk