Lohals – feriebyen på toppen

lohals_huse

Lohals har altid været og er stadig en livlig ferieby om sommeren og er desuden et aktivt og levende sted på grund af de mange lokale som bor og lever i området. Nord og syd for byen ligger to større feriehusområder og selve byen tilbyder flere forskellige former for overnatning. I byen finder du både en brugs, en bager og små butikker med brugskunst.

Man mødes på havnen
Der er flere gode grunde til at man mødes omkring og på havnen, en af dem er det store og varierede udbud af spisesteder du finder her. Der er også her du finder Banjen, hvor musikken spiller om sommeren og trækker folk til med et bredt tilbud af gratis koncerter. Fra nær og fjern kommer mange for at deltage i den årlige frikadellefest i juli, hvor kendte danske navne optræder på scenen, imens årets bedste frikadelle bliver kåret og du kan fylde maven med gode frikadeller og måske en kold fadøl. Vi kan anbefale at du slår dig ned for en stund og følger livet på havnen. Her er ikke to ens dage, i selve havnen er der en livlig trafik af skibe og gæster der lejer cykler, bor i shelter, lejligheder og huse.

Du kan læse om Lohals Havn her

restaurant_photo_mix_pixabay

Når du skal have stillet sulten

Restaurant Kaos

Jan’s Cafe og Spisehus

Kabyssen

flydende_shelter_lohals_havn

De flydende shelters på Lohals havn

Se og book de flydende shelters på Lohals havn her

lohals_fyr

Følg Lohals på Facebook

Rigtig mange er vilde med Lohals og det er ikke uden grund. Har du som dem, lyst til at følge med i stort og småt, kan du gøre det på siden Vild med Lohals.

Det skal du opleve ved Lohals

nordlangelands_statsskove

Statsskovene

Gå en tur i en af Danmarks flotteste bøgeskove med gamle, krogede træer og kig til havet og Fyn.

sorte_egern_lena_vedel_flindt

Sorte Egern

I 2011 og 2012 blev der udsat sorte egern på Langeland. Før 2011 levede der ikke egern på øen.

lohals_havn
lohals_havn_shelter
lohals_havn_fiskekutter
lohals_havn_promenaden

© Destination Langeland